Otroška Posteljica Klups RADEK III siva barva - 120x60 cm

Opis izdelka

Čvrsta otroška posteljica je izdelana iz visoko kakovostnega lakiranega borovega lesa v barvi tika za dimenzijo vzmetnice 120 x 60 cm. 

118,90
Naroči
Novost
Klups
Novo
Dobava v 14-18 dneh

Podroben opis

Stranice posteljice:

Izdelane iz 100% borovega lesa iz poljskih gozdov. Zaradi varnosti je proizvajalec Klups na strani postelje dodal dva spoja, ki sta okrepila celotno konstrukcijo. Nova rešitev je spremenila vrsto montaže njihovega pohištva, tako da sestavljanje posteljice poteka na enostavnejši in hitrejši način.

Dno posteljice:

Med spodnjimi letvicami je prostor, tako da zrak lahko ves čas kroži. Enostavnost kroženja zraka v vzmetnici bo predvsem ohranila higieno, obdržala pa bo tudi njene lastnosti. Dno posteljice je prav tako izdelano iz 100% borovega lesa iz poljskih gozdov. Ta del posteljice je verjetno najbolj izpostavljen obremenitvam. Intenzivna uporaba otroške posteljice mora potekati brez presenečenj, zato je proizvajalec poskrbel, da je dno trpežno več let. Rešitev je podobna tisti, ki se uporabljajo na stranicah, kjer so letvice vstavljene v luknjo, ki jim je namenjena, povezava pa se izvede s pomočjo lepila in sponk.

Dimenzije:

  • notranja: 120 x 60 cm
  • zunanja: 124 x 66 x 94 cm
  • borov les + pobarvan MDF - siva barva

3 izvlečne letvice na stranici omogočajo lažji izstop in vstop že večjega otroka

Vzmetnica NI vključena v ceno. Vzmetnico ustrezne dimenzije najdete TUKAJ
.

Mnenja in ocene kupcev za "Otroška Posteljica Klups RADEK III siva barva - 120x60 cm"

Povprečna ocena: 0,00 od 5 temelji na 0 ocenah.

Če ste izdelek že kupili, bomo vašega mnenja zelo veseli!