Monitorji

Monitorji

V času nosečnosti je želja vsakega starša, da bi se otrok ne glede na spol rodil zdrav. Bodoče mamice in očki vestno obiskujejo ginekologa in komaj čakajo, da poslušajo utrip srca, zagledajo malčka ali malčico kako raste in se premika. Z namenom, da boste vsaj malo lažje počakali tovrstna trenutke, je bil posebej za Vas izdelan komplet AngelSounds, s pomočjo katerega boste lahko dnevno spremljali premike otroka, njegovo bitje srca, kolcanje, brcanje...

Po rojstvu otroka ta želja preraste v skrb in otroku želimo omogočiti varnost in zadovoljstvo. Ko mu to zagotovimo, lahko umirjeno opravljamo vsakdanja dela in uživamo življenje. To vam omogočajo detektorji dihanja AngelCare, s pomočjo katerih lahko nadzirate otrokovo dihanje in gibanje, ne da bi ves čas bdeli ob njem.

Obstajajo različne elektronske varuške - babyfoni, ki Vam omogočajo, da malčka slišite, najnovejši izdelek na tržišču pa so zagotovo t.i. varuške, čigar tehnološka naprednost Vam poleg zvoka in nadziranja dihanja zagotavlja tudi sliko – video nadzor. Do vsega tega lahko dostopate od koderkoli, tudi preko mobilne naprave.

Zaenkrat naša ponudba obsega komplet AngelSounds z gelom za ultrazvok, AngelCare monitor dihanja, TopCom babyphone elektronska varuška, delamo pa na tem, da razširimo ponudbo, v kateri bo možen izposoja tudi ostalih pripomočkov.

Izdelek dostavimo na dom že v 1-3 dneh po naročilu ali v dogovorjenem času. Izdelek lahko naročite tako, da ga izberete spodaj ali nas pokličete in naročite kar po telefonu: 051 / 25 35 75

Izboljšano iskanje