Izposoja otroške opreme

Izposoja otroške opreme je odlična rešitev za vas in za vašega malčka. Enostavno naročanje, hitra dostava in prevzem na vašem domu, vse vključeno v eno ceno izposoje aparata

IZPOSOJA ELEKTRIČNE PRSNE ČRPALKE ZA MLEKO
Izposojo električnih prsnih črpalk
priporočamo za črpanje, zbiranje in shranjevanje materinega mleka v primerih problemov z dojenjem, bolezni, odsotnosti mamice in/ali otroka. Hitra dostava električne prsne črpalke in pripomočkov za dojenje marsikateri mamici pomeni vse. Izjemno kvalitetna prsna črpalka Calypso švicarskega proizvajalca Ardo omogoča individualno nastavitev moči in hitrosti črpanja materinega mleka kar v 64-ih kombinacijah.

IZPOSOJA TEHTNIC ZA DOJENČKE
Izposoja tehtnice za dojenčke je priporočljiva zlasti pri otrocih z majhno porodno težo, v primerih, da ima dojenček izrazit refluks in za mamice, ki želijo ugotoviti, koliko je njen dojenček pojedel po dojenju. Tehtanje dojenčka je tako enostavno, saj je tehtnica vedno pri roki. Tehtnico za dojenčka dostavimo na dom kamorkoli v Sloveniji in jo tam prav tako tudi poberemo v dogovoru s stranko.

IZPOSOJA ANGELCARE - monitorja zaznavanja dihanja dojenčka
Eden izmed najčarobnejših trenutkov za starše novorojenčka je, ko opazujejo svojega malčka kako spi in to varno v tišini. To je čas, da pustijo svoj ​​mali zaklad brezskrbno spati v zibelki. Izposoja Angelcare monitorja zaznavanja dihanja je prava storitev za vas.

IZPOSOJA SNUZA - monitorja za zaznavanje premikanja dojenčka
Majhen in mobilen monitor Snuza je zelo priročen detektor premikanja dojenčka, ki ga lahko uporabljate kjerkoli. Pripne se enostavno na dojenčkovo pleničko, je brez žic in kablov. Zelo primeren detektor dihanja za potovanja. Izposoja Snuza aparata vam bo olajšala prve mesece z vašim dojenčkom.

IZPOSOJA ELEKTRONSKIH VARUŠK
Izposodite otroško elektronsko varuško TopCom Kidzzz in brezkrbno opravljajte opravila izven prostora, kjer otrok spi.

IZPOSOJA ELEKTRIČNIK GRELNIKOV STEKLENIČK
Vse v enem: grelec, sterilizator in grelec otroške hrane je najprimernejša izbira za majhno kuhinjo. Zakaj kupovati, če lahko izposodite grelec stekleničk.

IZPOSOJA ANGELSOUNDS - merilnika srčnega utripa
Želite prisluhniti bitju srca in gibanju svojega nerojenega otroka? Zdaj vam je to omogočeno z izposojo AngelSounds aparata. Prve zvoke je mogoče zaznati že od 12. tedna nosečnosti naprej. Ustvarite lahko celo posnetke in tako za vedno shranite prve tone nerojenega malčka.

IZPOSOJA POSTELJICE ZA DOJENČKA
Obposteljna posteljica za dojenčka omogoča tesnejši stik med mamico in dojenčkom. Dokazano je, da ima ta stik pozitivne učinke na dojenje, večjo povezanost med mamico in dojenčkom,... Zibelka in obposteljna posteljica se uporabljata maksimalno do 6. meseca starosti, saj jo otrok takrat običajno preraste. Zato si je bolje prenosno posteljico Next2Me izposoditi in tako prihranite.

Izboljšano iskanje