Otroška Posteljica Klups Radek VII - bela s predalom 120 x 60cm

Opis izdelka

Čvrsta otroška posteljica je izdelana iz visoko kakovostnega lakiranega borovega lesa v barvi tika za dimenzijo vzmetnice 120 x 60 cm. 

192,80
Naroči
Novost
Klups
Novo
Dobava v 14-18 dneh

Podroben opis

Opis izdelka:

Kvaliteten borov les je izbran že v fazi žaganja, zahvaljujoč temu pa je za izdelavo otroške posteljice izbrana samo prvo razredna kvaliteta. Naslednjo fazo izbora obravnavajo zaupanja vredni zaposleni podjetja Klups, ki strogo izberejo idealne elemente, da ustvarijo izdelek primeren vašemu otroku.

Predal posteljice:

Največja prednost tovarniško izbranega predala je udobna uporaba. Ne drsi neposredno po tleh, to mu ne  prepreči niti najbolj debela preproga v otroški sobi. Pokrov predala preprečuje usedanje prahu in ločuje posteljico od prostora za shranjevanje.

Stranice posteljice:

Izdelana iz 100% borovega lesa iz poljskih gozdov. Zaradi varnosti je proizvajalec Klups na strani postelje dodal dva spoja, ki sta okrepila celotno konstrukcijo. Nova rešitev je spremenila vrsto montaže njihovega pohištva, tako da sestavljanje posteljice poteka na enostavnejši in hitrejši način.

Dno posteljice:

Med spodnjimi letvicami je prostor, tako da zrak lahko ves čas kroži. Enostavnost kroženja zraka v vzmetnici bo predvsem ohranila higieno, obdržala pa bo tudi njene lastnosti. Dno posteljice je prav tako izdelano iz 100% borovega lesa iz poljskih gozdov. Ta del posteljice je verjetno najbolj izpostavljen obremenitvam. Intenzivna uproaba otroške posetljice mora potekati brez presenečenj, zato je proizvajalec poskrbel, da je dno trpežno več let. Rešitev je podobna tisti, ki se uporabljajo na stranicah, kjer so letvice vstavljene v luknjo, ki jim je namenjena, povezava pa se izvede s pomočjo lepila in sponk.

Dimenzija:

  • notranja: 120 x 60 cm
  • zunanja: 124 x 66 x 100 cm

borov les + barvan MDF + iverna plošča

3 izvlečne letve na stranici

Mnenja in ocene kupcev za "Otroška Posteljica Klups Radek VII - bela s predalom 120 x 60cm"

Povprečna ocena: 0,00 od 5 temelji na 0 ocenah.

Če ste izdelek že kupili, bomo vašega mnenja zelo veseli!