Dostava

Dobavni rok je 1-3 dni. V primeru daljšega dobavnega roka bo ponudnik o predvidenem dobavnem roku obvestil kupca.

Način plačila in stroški dostave

Plačilo je možno po povzetju ali po predračunu. Prosimo, da nas o vnaprejšnjem plačilu po predračunu posebej opozorite, da vam lahko pošljemo predračun. Stroški dostave so ločeno navedeni na računu. Za pakete do 500g velja cenik Pošte Slovenije. Za pakete nad 500g velja enotna cena pošiljanja in stroškov odkupa 4,00€ DPD kurirska služba oz. 5,00€ Pošta Slovenije. Možni sta še opciji: "poštno ležeče" 5,00€ oz. "ekspres v istem dnevu" (naročila do 9.00 ure in po predhodni poizvedbi o možnosti dostave) 13,49€ s Pošto Slovenije.

Pošta Slovenije zaračuna tudi manjšo provizijo (0,96 % od zneska odkupnine) za nakazilo.

Vračilo izposojenih aparatov

Naročnik pokliče 051/25 35 75 oz. 02/601 59 12 vsak delovnik med 8.00 in 16.00 oz. javi na mail mail info@baby-nega.si 24 ur na dan, da bi želel prekiniti najem. Izposojevalec aparata ali njegov pooblaščenec, aparat osebno prevzame v dogovorjenem času na domu naročnika, razen če z naročnikom v začetku ni bilo drugače dogovorjeno. Naročnik je dolžan zagotoviti, da je možno prevzeti aparat na njegovem naslovu ali na drugem z izposojevalcem dogovorjenem mestu. Stroškov vračila za naročnika ni, razen pri osebnem dvigu.

Pravica do odstopa od nakupa (ne velja za izposojene aparate)

Kupec lahko v primeru, da z naročenimi izdelki ni zadovoljen, ali želi od nakupa iz kakršnegakoli razloga odstopiti, blago vrne v roku 15 dni po prejemu. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika. Stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa, krije kupec sam. Ponudnik ni dolžen sprejeti odkupninskih pošiljk.

Izdelki morajo biti vrnjeni nepoškodovani, nerabljeni, v nespremenjeni količini. Priložena mora biti originalna embalaža in kopija računa.

Podjetje Ad Astras d.o.o. vrne celotno kupnino najkasneje v roku 15 dni od prejetja vrnjenega blaga na račun kupca.