Aspirator za nos

ČIŠČENJE OTROŠKEGA NOSKA

Baby aspirator za čiščenje otroškega noska

Zamašeni  noski povzročajo staršem eno izmed največjih težav. Skoraj vsak starš se sooča s problemom prehlada, ko otrok težko diha.
Otrok potrebuje čiste dihalne poti za lažje hranjenje in mirno spanje. Idealno rešitev problemov ponuja aspirator za čiščenje majhnih, zamašenih noskov.
Pripomoček uporabljajo starši že več kot 10 let v drugih državah.
S čiščenjem nosu lahko minimalizirate tveganje komplikacij pri prehladu. Uporaba je izjemno primerna pri novorojenčkih, ki še v prvih tednih niso zmožni dihati skozi usta. Na tisoče mamic zatrjuje, da globoko ležeče sluzi ni možno odstraniti na kakšen drug način.
Aspirator je konstruiran tako, da ima pravi učinek samo z uporabo SESALNIKA. Med sesanjem aparat avtomatsko reducira tlak v cevi pripomočka in zagotovi primerno sesalno moč za odstranitev sluzi iz nosu in iz globljih nosnih votlin. Sluz bo nežno,vendar učinkovito odstranjena.

Athomer Propolis pršilo za nos

Athomer Propolis pršilo za nos je nov izdelek iz vode Egejskega morja. Sestavlja ga mešanica sterilne, izotonične morske vode in izvlečka čistega propolisa in se nahaja v družinskem, 150ml-skem pakiranju.
Odlična kakovost z izvlečkom propolisa.
Pršilo je namenjeno telmeljitemu čiščenju nosnih votlin ter odstranitvi zamašitve nosu. 
Kombinirana uporaba z aspiratorjem za nos je vsekakor priporočljiva, učinkovita in uspešna.

Problemi z dihanjem vašega otroka, njegov jok in neprespane noči so lahko preteklost.

Z uporabo aspiratorja in Athomer pršila za nos s propolisom svojemu otrok omogočite lažje dihanje, prav tako pa se lahko izognete neprijetnostim povezanimi z boleznimi ušes, nosu in grla.

UPORABA ASPIRATORJA

Priprava
Pred postopkom je zelo priporočljivo, da zmehčate sluz s pomočjo fiziološke raztopine ali spreja za nos. V naš ponudbi imamo Athomer pršilo z izvlečki propolisa.

Sestavljanje
Cev z oznako »A« vtaknite v zbiralnik »B«. Priključek »C« vstavite v cev  navadnega domačega sesalnika za prah. Sesalec vklopite in nastavite stopnjo moči z regulatorjem sesalnika. Priporočljiva moč sesalnika je cca. 1500 W.

 

 

 

Uporaba
Zbiralnik »B« namestite k odprtini nosu, tako da je nosnica zaprta in začnete sesati sluz. Sesanje lahko večkrat prekinjate in nadaljujete dokler ne izpraznite sluzi popolnoma. Ker je pripomoček iz prozornega materiala, lahko rezultat zelo dobro vidite. Proces traja samo nekaj sekund, zato boječi otroci ne jokajo zelo dolgo, takoj zatem, ko začutijo olajšanje, so spet dobre volje. Če otrok že lahko sedi, se počuti v tem položaju še bolj prijetno, kot pa v ležečem položaju. Uporaba pripomočka zahteva posebno pozornost, če je odprtina nosu poškodovana, če je otrok nagnjen h krvavenju iz nosu ali če ima težave s strjevanjem krvi.
Uporabo je potrebno nadzirati!

 

 

 

 

Čiščenje, dezinficiranje:
Ko končajte s sesanjem nosu snamete priključek »C« s sesalca, razstavite sesalno cev »A« in zbiralnik »B« ter oba temeljito očistite. Za lažje čiščenje je možno zbiralnik »B« razstaviti. Za čiščenje cevi je dovolj, da spustite skoznjo curek vroče vode.
Pripomočka ne dajte v mikrovalovno pečico!Posušen pripomoček shranite v suhem prostoru. Pred naslednjo uporabo še enkrat preverite čistočo pripomočka, po potrebi sterilizirajte. Umijte si tudi svoje roke!


 

 

Čiščenje bo še lažje z uporabo ščetke, ki jo lahko prav tako naročite pri nas.

Baby Nossse Aspirator s plastičnim zbiralnikom

Baby Nossse Aspirator s plastičnim zbiralnikom

13.95€

BABY NOSSSE ASPIRATOR S PLASTIČNIM ZBIRALNIKOM Otrok potrebuje čiste dihalne poti za lažje hranje..

Baby Nossse Aspirator s steklenim zbiralnikom

Baby Nossse Aspirator s steklenim zbiralnikom

12.95€

BABY NOSSSE ASPIRATOR S STEKLENIM ZBIRALNIKOM Otrok potrebuje čiste dihalne poti za lažje hranjen..

Baby Nossse Aspirator s povečanim zbiralnikom

Baby Nossse Aspirator s povečanim zbiralnikom

15.25€

BABY NOSSSE ASPIRATOR S POVEČANIM ZBIRALNIKOM Otrok potrebuje čiste dihalne poti za lažje hranjen..

Ščetka za čiščenje Baby Nossse Aspiratorja

Ščetka za čiščenje Baby Nossse Aspiratorja

2.15€

Za dodatno čiščenje Baby Nossse Aspiratorja uporabite priročno ščetko. Dolžina: 14,5cm ..